Jurnalu Politica Alegeri prezidențiale 2025, tur I, vot 4 mai. Live text: Prezență la vot de 53,21%. Au apărut rezultatele exit poll-urilor
Politica

Alegeri prezidențiale 2025, tur I, vot 4 mai. Live text: Prezență la vot de 53,21%. Au apărut rezultatele exit poll-urilor

Duminică, 4 mai 2025, au mers la secţiile de votare pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Update 21:05: EXIT POLL prezidențiale 2025. REZULTATELE orei 21:00 și cine intră în turul 2: Simion, Crin Antonescu, Nicușor Dan, Victor Ponta sau Elena Lasconi

Update 20:35: Candidatul Crin Antonescu s-a reunit duminică seara, cu 15 minute înainte de afișarea primelor exit poll-urilor, cu liderii PSD și PNL.

Update 20:35: 9.434.011 de români au votat până la această oră în țară și în străinătate, procentul fiind de 52,45%.

Update 20:00: 9.068.072 de cetățeni și-au exprimat dreptul la vot până la această oră, adică 50.42% din totalul cetățenilor cu drept de vot.

Update 19:00: 8.471.523 de români și-au exprimat dreptul de vot până la această oră. Procentul este de 47.10% din totalul cetățenilor cu drept de vot.

Update 18:00: 7.813.437 de persoane au votat până la această oră, adică 43,37% dintre cetățenii cu drept de vot.

Update 17:05: Jurnaliștii Antena 3 CNN nu au fost primiți la sediul Alianței pentru Unirea Românilor. Reporterul Ana Ciuvică a fost oprită la ușă și informată că nu este acreditată, fără nicio explicație suplimentară.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România a protestat față de această hotărâre a partidului AUR și a tranmis un comnunicat de presă în care precizează că „neconstituțională și împotriva oricăror norme ale democrației”.

„Ziariștilor Profesioniști din România protestează față de interdicția nelegală, neconstituțională și împotriva oricăror norme ale democrației față de unele organisme media și anumiți jurnaliști de a relata de la sediul unui partid politic, în ziua votului pentru primul tur al alegerilor prezidențiale. UZPR reamintește faptul că dreptul opiniei publice la informare trebuie respectat conform legii, iar accesul jurnaliștilor este permis la evenimentele publice.

În aceste condiții, acreditările selective, preferențiale, care opresc anumite organisme media să-și îndeplinească rolul esențial de a informa publicul și pe unii jurnaliști să-și exercite profesia sunt acțiuni care subminează activitatea jurnalistică și implicit afectează dreptul publicului de a cunoaște toate informațiile de care are nevoie”, a precizat Sorin Stanciu Președinte al UZPR într-un comunicat de presă.

Update 17:00: La această oră, 39.51% din cetățenii români au mers la urne și și-au exprimat votul. 7.119.074 de cetățeni au votat atât în țară, cât și în diaspora.

Update 16.50: Peste 7 milioane de persoane s-au prezentat la urne până la această oră.

Update 16.20:

Victor Ponta, candidat independent la alegerile prezidențiale din 4 mai 2025, a votat duminică la secția 311 Corbi, după ce a luat o decizie spontană în timp ce se afla în drum spre București.

„Candidatul independent la alegerile prezidentiale Victor Ponta, în drum spre Bucureşti, a luat decizia spontan de a vota la sectia 311 Corbi”, informează biroul de presă al candidatului.

Update 16.00: Prezența la vot la ora 16:00 este de 36.22%. Au rămas mai puțin de cinci ore până ce urnele se vor închide.

Update 16.00: Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Ciprian Şerban, a afirmat că a votat la alegerile prezidenţiale pentru stabilitate şi încredere.

„Am votat astăzi pentru viitorul României, pentru copiii şi bătrânii noştri. Am votat pentru stabilitate şi încredere, pentru o Românie unită şi stabilă din punct de vedere politic şi economic. România are nevoie de un preşedinte care să o ducă înainte. Avem nevoie de un preşedinte care să păstreze calea europeană şi euroatlantică şi în jurul căruia românii să fie din nou uniţi, şi nu dezbinaţi, aşa cum au fost în ultimele luni”, a declarat, pentru AGERPRES, Ciprian Şerban.

Update 15.50: Candidatul Partidului Noua Românie la alegerile prezidenţiale, Sebastian Constantin Popescu, spune că a votat pentru „o schimbare reală.

„Am fost ‘ilegal’ de două ori şi a treia oară, m-au prins şi au zis: nu, nu, du-te unde îţi scrie în buletin că ai adresa cu secţia de votare. Astăzi am venit cu gânduri paşnice şi cu inima deschisă către români, să votăm pentru o schimbare reală. Tot auzim cuvântul schimbare, dar rămânem la nivelul de vorbe. Când trebuie să o facem faptic, nu ştiu cum se face că există diverse sisteme, structuri, persoane, personaje, politicieni care reuşesc să ne păcălească, pe noi, românii, vorbesc în mod general. Votul meu de astăzi este pentru o schimbare reală, pentru o evoluţie a ţării, dar, dacă se poate, cu alţi oameni. Pentru că dacă vrem să facem o schimbare, este un nonsens să acordăm votul tot aceloraşi oameni care sunt deja în structurile statului şi în prezent. Aia nu e schimbare”, a declarat Sebastian Popescu, duminică după-amiază.

Update ora 15.40: Centrul Judeţean de Comunicare (CJC) Timiş a anunţat că duminică s-a înregistrat un incident electoral la o secţie de votare din localitatea Niţchidorf, fiind deschis dosar penal pentru fraudă la vot.

La o secţie de votare din localitatea Niţchidorf a fost validat votul unui bărbat de 38 de ani, deşi acesta nu avea drept de vot. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă la vot. Alte incidente nu au fost înregistrate, arată o informare de presă a CJC Timiş.

Update ora 15.20: Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Prahova a admis, duminică, suplimentarea buletinelor de vot în mai multe secţii din staţiunea Sinaia şi din Măneciu, unde prezenţa la urne este de peste 100%.

Astfel, conform site-ului BEJ, a fost admisă suplimentarea numărului de buletine de vot pentru secţia de votare nr. 259 din oraşul Sinaia, prin redistribuire de la secţia de votare nr.253 din oraş. La secţia 259 sunt înscrişi pe listele permanente 453 de votanţi, iar pe listele suplimentare au votat 338 persoane, prezenţa fiind de peste 102%, arată datele Autorităţii Electorale Permanente.

De asemenea, a fost admisă suplimentarea numărului de buletine de vot pentru secţia de votare nr. 263 din Sinaia prin redistribuirea a 200 de buletine de la secţia de votare nr. 256 din oraşul Sinaia. La această secţie amenajată la Casino Sinaia, prezenţa la vot este de peste 107%, aici votând deja 605 persoane, dintre care 443 pe liste suplimentare, arată datele AEP.

Şi la secţia de votare nr.477 din comuna Măneciu va fi suplimentat numărul de buletine de vot cu 200, a decis BEJ. Prezenţa la vot la această secţie este de peste 101%, aici votând 319 persoane, dintre care 255 pe liste suplimentare.

Update ora 15.00: Până la ora 15:00 au votat, duminică, la primul tur al alegerilor prezidenţiale, 5.828.028 de alegători, reprezentând 32,40% din numărul celor înscrişi în listele electorale, potrivit datelor furnizate în timp real de Autoritatea Electorală Permanentă.În mediul urban au votat 3.607.879 de alegători, iar în mediul rural 2.220.149 de alegători.

Cu urna mobilă şi-au exprimat opţiunea de vot 65.595 alegători.

Din cei 5.828.028 de alegători care au votat până la ora 15:00, 5.138.275 au votat în ţară, şi anume 28,56%, iar 689.753 au votat în străinătate. Votul în diaspora se desfăşoară începând de vineri (ora locală 7:00), până duminică la ora 21:00 (ora României).

Update ora 14.40: Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a înregistrat, duminică, 48 de sesizări de posibile incidente electorale, dintre care zece sunt în curs de verificare, iar opt au fost trimise spre soluţionare către Biroul Electoral Central sau Autoritatea Electorală Permanentă, a informat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, într-o declaraţie de presă, transmite Agerpres.

„La o secţie de votare din judeţul Ilfov, o persoană a reclamat faptul că ar fi primit un buletin de vot deja ştampilat. Se fac verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a spus Dajbog.

În Bucureşti, un bărbat a sesizat că i-au fost înmânate, din eroare, patru buletine de vot. A înapoiat trei comisiei şi şi-a exercitat dreptul la vot pe un singur buletin. De asemenea, a reclamat faptul că înaintea sa o altă persoană a primit mai multe buletine de vot pe care le-a introdus în urnă.

Poliţiştii din Bucureşti fac verificări după ce au fost sesizaţi că la un magazin din apropierea unei secţii de votare se oferă bani oamenilor pentru a vota cu un anumit candidat.

Tot în Bucureşti, unul dintre membrii biroului electoral al unei secţii de votare a sesizat că ar fi fost ameninţat de vicepreşedintele secţiei de votare. Se fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Potrivit oficialului MAI, poliţia oraşului Strehaia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană transportă cu maşina oameni la secţia de votare şi continuă campania electorală. În urma verificărilor, cele sesizate nu s-au confirmat.

Poliţia dintr-o localitate din judeţul Iaşi s-a sesizat din oficiu după ce o persoană a semnalat pe Facebook că doi candidaţi la alegerile locale parţiale ar fi încercat să corupă alegătorii pentru a-i vota.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Măgurele au fost sesizaţi de către un membru al comisiei de votare din cadrul unei secţii de votare că privire la faptul că două persoane încarcerate la Spitalul Penitenciar Jilava ar fi votat fără a avea acest drept”, a mai spus Dajbog.

Ea a precizat că până la acest moment nu au fost înregistrate incidente deosebite în legătură cu procesul de vot, iar cele mai multe sesizări primite au fost despre continuarea propagandei electorale.

Update ora 14.15: Turiştii aflaţi în minivacanţa de 1 Mai la Vama Veche stau la coadă pentru a vota la secţia înfiinţată în localitate, situaţie ce a determinat Biroul Electoral Judeţean Constanţa să decidă suplimentarea numărului buletinelor de vot.

Purtătorul de cuvânt al BEJ Constanţa, George Popescu, a declarat că BEJ a decis suplimentarea cu 500 a numărului buletinelor de vot pentru secţia 469 din Vama Veche. Conform reprezentantului BEJ, în judeţul Constanţa au fost distribuite 675.000 buletine de vot, în 563 secţii de votare.

Update ora 14.00: Prezenţa la urne la ora 14.00 este de 28,65%.  Au votat, până la această oră, 5.154.024 de români (Urban: 3.207.293; Rural: 1.946.731).

Update 13.48: Prezenţa la urne a trecut pragul de 5.000.000 de persoane.

Update 13.30: Incident la Constanţa. Un bărbat a fost sancţionat contravenţional pentru apelare nejustificată la numărul de urgenţă 112, după ce a reclamat că la secţia de votare nu i se permite să îşi exercite dreptul electoral pe baza paşaportului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Potrivit sursei citate, lucrători ai IPJ Constanţa au fost sesizaţi de un bărbat că reprezentaţii secţiei de votare nu i-ar permite să voteze cu paşaportul.

Update 13.10: Echipa Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) va rămâne în România până pe 25 mai, urmând să publice un raport final privind alegerile prezidenţiale, a declarat, duminică, şeful misiunii de observare a Office for Democratic Institutions and Human Rights (ODIHR) a OSCE pentru alegerile prezidenţiale din România, Eoghan Murphy.

Într-o discuţie cu jurnaliştii în faţa unei secţii de votare din Bucureşti, el a precizat că misiunea OSCE este în ţara noastră din 25 martie, la invitaţia autorităţilor române, şi este formată din 13 membri în echipa de bază şi 22 de observatori în teritoriu.

Update 13.00: Prezență la urne: 24,46 %. Până la această oră au votat 4.399.722 persoane (Urban: 2.749.926; Rural: 1.649.796).

Update 12.13: Preşedinta S.O.S. România, Diana Şoşoacă, s-a prezentat duminică la urne, dar a votat la vedere, transparent, fără a intra în cabină, susţinând că alegerile sunt ilegale şi neconstituţionale.

La secţie, aceasta nu a pus ştampila pe unul dintre cei 11 candidaţi, ci a adăugat pe buletinul de vot noi nume, printre care domnitori sau foşti lideri din perioada comunistă sau legionară. La final, ea şi-a trecut într-un patrulater şi numele ei. Totul a fost transmis online pe reţelele de socializare.

„Eu votez unde vreau eu, aşa e legea în România. E dreptul meu. Nu s-a blocat nimic”, i-a spus eurodeputata unui reprezentant al secţiei de votare, care i-a cerut să intre în cabina de vot.

Update 12.12: Prezență la urne a ajuns deja la 20,58 %

Update 12.00: AEP a publicat ultimele cifre, iar prezenţa la vot la ora 12.00 este de 19,55 %. Total votanți: 3.515.785 (Urban: 2.214.201; Rural: 1.301.584).

În 24 noiembrie 2024, la primul tur al alegerilor anulate, prezenţa la ora 12.00 era 16,47 %.

Update 11.45: Adrian Năstase a votat la Cornu.De cateva zile, sotia mea si cu mine suntem la Cornu, impreuna cu nepotii nostri. Ne-am ocupat de gradina, de vie, de inlocuit pomii care s-au uscat. O vreme superba si natura care prinde viata dupa ploile recente. Asa incat am decis sa votam aici pentru a mai castiga inca o zi.

Eu am votat sperand ca vom alege ca presedinte pe cineva capabil sa gaseasca drumul de supravietuire pentru romani in jocul cinic al bataliilor dintre marile puteri. Si pentru a le reda speranta…„, a scris acesta pe blogul personal.

Update 11.20: A votat şi fostul preşedinte Klaus Iohannis. La ieşirea din secţia de votare, Iohannis a declarat: „Este bine să ne dăm seama că de data aceasta alegerile trebuie să se desfăşoare foarte bine, foarte clar şi fără influenţe din afara României. Sper să fie o zi bună pentru România”.

Update ora 11.00: Prezenţa la urne la ora 11.00 este de 14,58 %. Total votanți: 2.621.766 (Urban: 1.670.410; Rural: 951.356). La aceeaşi oră, la primul tur desfăşurat în 24 noiembrie 2024, prezenţa era de 11,34 %.

Update 10.50: Emil Boc a declarat că a votat pentru o Românie demnă, europeană şi echilibrată şi pentru un candidat care poate să o facă astfel. „Am votat pentru o Românie demnă, europeană şi echilibrată. Am votat cu un candidat care are capacitatea să reprezinte România demn, echilibrat în Uniunea Europeană. Am votat pentru responsabilitate”, a declarat Emil Boc la ieşirea din secţia de votare.

Update 10.40: Candidatul independent Daniel Funeriu a votat, duminică, pentru o Românie orientată înspre vest, în care oamenii trăiesc „în adevăr” şi care este ghidată de „busola morală”.

„Azi votăm al 10-lea preşedinte al României. Am votat pentru o Românie în care familiile noastre trăiesc în adevăr, pentru o Românie în care să putem crede cu toţii, pentru o Românie ghidată de busola noastră morală, clar orientată înspre vest”, a declarat Funeriu, pentru Agerpres.

Update 10.25: Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a ajuns la o secţie de votare din Capitală, alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

„Am votat astăzi pentru ca România să meargă înainte alături de partenerii din Uniunea Europeană şi NATO. România are nevoie de un preşedinte care are deja o majoritate parlamentară ca să vină cu reformele şi să-şi pună în aplicare programul cu care a candidat”, a declarat Marcel Ciolacu.

Update, 10.15: A votat şi Elena Lasconi.

„Am votat cu gândul şi cu credinţa că nu ne vor mai face planurile cei din sistem, cu gândul şi credinţa că românii au, în sfârşit, ocazia să reseteze sistemul, cu gândul şi cu credinţa că în ţara asta nu vom avea copii care să se culce flămânzi, cu credinţa că nicio femeie care are îndrăzneala să se apere sau să spună răspicat ceva nu va mai fi catalogată drept isterică, cu gândul că oamenii de bună credinţă din ţara asta vor vedea că hoţii şi corupţii vor ajunge la puşcărie şi că vor plăti tot ce au furat din buzunarele românilor”, a declarat Elena Lasconi.

Update ora 10.00: La ora 10.00, prezenţa la urne pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale 2025 era de 10,14 %. Au votat, în total, până la această oră, 1.824.589 de persoane (urban: 1.199.110; rural: 625.479).

Prezenţa la vot de la acest tur al prezidenţialelor a depăşit-o pe cea de la primul tur al alegerilor din 2024: La ora 10, în 24 noiembrie 2024, prezenţa la urne era de 7,20 %

Update 9.40: A votat şi Crin Antonescu, candidatul coaliţiei PSD-PNL-UDMR.

„Este o zi foarte frumoasă, dar este o zi foarte importantă. Mă bucur că, după primele indicii, avem atât în diaspora, cât şi pe teritoriul ţării o prezenţă masivă, poate o prezenţă record, acesta este un lucru extraordinar de important pentru legitimitatea acestor alegeri, pentru forţa morală a viitorului preşedinte. Mă bucur că românii ies la vot, sper să o facă pe tot parcursul zilei. Eu am votat pentru o Românie unită, pentru o Românie puternică, pentru o Românie demnă”, a afirmat Antonescu, care a venit la urne alături de soţia şi fiica sa, la o secţie organizată la Şcoala gimnazială nr. 12.

Update 9.20: Poliţiştii cercetează două posibile fapte de continuare a propagandei electorale în afara campaniei legale, a informat, duminică, Centrul de Comunicare Judeţean (CCJ) Bacău.

„Pe parcursul zilei de ieri şi al nopţii, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au fost sesizate cu privire la două posibile incidente de continuare a propagandei electorale”, a precizat CCJ Bacău. Potrivit sursei citate, nu au fost înregistrate alte incidente electorale deosebite.

Update 9.20: Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, declarat, la ieşirea din secţia de votare, că a votat pentru a nu ne întoarce în trecut.

„Am votat pentru a nu ne întoarce în trecut, pentru a merge înainte şi pentru a evita o aterizare forţată care pentru România ar însemna întoarcerea cu cel puţin 30-35 de ani în istorie”, a spus Kelemen Hunor la ieşirea din secţia de votare.

Update 9.00: A votat şi candidatul Cristian Terhes. 

Update 9.00: Prezenţa la urne la ora 9.00 este de 6,47 %. În total au votat, până la această oră, 1.164.054 de persoane.

Update 8.38: Nicuşor Dan a ajuns la secţia de votare de la Şcoala Gimnazială Luceafărul din Bucureşti, alături de soţia sa.

„Am votat pentru mulţi oameni tăcuţi, cinstiţi, muncitori, pe care nu i-a reprezentat nimeni până azi. Am votat pentru speranţă şi pentru un nou început pentru România, o ţară care are oameni capabili şi aici, şi în diaspora, şi în Republica Moldova, capabili să facă din ţara aceasta ceea ce merită. Am votat cu realism, pentru că România trăieşte un moment dificil şi nu ne putem aştepta ca cei care au dus România în groapă începând din 12 mai să o scoată. Şi am votat pentru dreptate şi pentru acel candidat care poate să poată facă dreptate pentru România”, a declarat Nicuşor Dan

Update 8.30: Ilie Bolojan, preşedintele interimar al României, a votat la secţia de votare de la Şcoala Gimnazială 150 din Bucureşti.

„Am votat azi, la această secție de votare de lângă Palatul Cotroceni, fiind conștient de importanța acestor alegeri pentru România. De ce sunt alegeri importante: e o perioadă complicată, iar vremurile liniștite au apus. Președintele României va da direcțiile importante ale politicii noastre externe și ale celei de apărare. De acestea vor depinde siguranța țării noastre și faptul că vom rămâne o țară de încredere.

În plan intern, Președintele va trebui să colaboreze cu majoritatea parlamentară, cu Guvernul, pentru a reconstrui încrederea, pentru a reforma statul și pentru a crea oportunități și dezvoltare pentru români.

Din aceste motive, fiecare cetățean responsabil care se prezintă la vot poate face istorie pentru România, și îndemnul meu pentru toți cetățenii României este să se prezinte la vot, indiferent de opțiunea pe care o au.

Votați așa cum vă dictează conștiința!”, a declarat Ilie Bolojan.

Update 8.00: La ora 8.00, prezenţa la urne era de 4,01 %. În total, au votat, până la ora 8.00, 721.604 de persoane. Urban: 578.429, Rural: 143.175.

Update 8.00: Călin Georgescu şi George Simion au mers împreună la secţia de votare. Cei doi au votat la o secţie din Mogoşoaia.

„Am votat cu Călin Georgescu. Suntem aici cu o singură misiune, revenirea la democrație, revenirea la ordinea constituțională. Nu am niciun alt obiectiv decât ca poporul român să-i fie respectate drepturile și tot ce îmi doresc este să facem dreptate pentru români”, a declarat, după vot, George Simion, candidatul AUR.

Citiţi şi: George Simion și Călin Georgescu, împreună la vot, fără soții

„Nu sunt aici pentru a recunoaște o fraudă, precum aceste alegeri, o fraudă pusă la cale de cei care au făcut din viclenie unica politică de stat, dar sunt aici pentru a recunoaște puterea democrației, puterea votului care sperie sistemul, care îngrozește sistemul”, a transmis Călin Georgescu.

Update 7.45: Lavinia Şandru, candidata PUSL la alegerile prezidenţiale, a votat la Colegiul Naţional „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti, împotriva „tuturor celor care au vândut o ţară întreagă” şi i-a îndemnat pe toţi cei nehotărâţi „să dea o palmă” celor care împart competitorii electorali în unii „cu şanse” şi alţii „fără şanse”.

Update 7.30: După primele 30 de minute de la deschiderea secţiilor de votare din ţară, prezenţa la vot era de 3,22 %.

Update 7.00: S-au deschis cele aproape 19.000 de secţii de votare din România. După primul minut de la deschiderea urnelor, fuseseră deja înregistraţi în sistem peste 5.500 de persoane care votaseră.

Votul pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale 2025 începe la ora 7.00 şi se închid la ora locală a României 21:00. Alegătorii care la ora 21:00 aşteaptă la rând să voteze pot să îşi exercite dreptul de a alege până cel mai târziu la ora 23:59. 

Pe toată durata zilei, DC News va transmite în format live text cele mai importante evenimente, declaraţii şi eventualele incidente din ziua votului. Reporterii DC News se vor afla pe teren pe tot parcursul zilei şi vor transmite informaţii importante şi fotografii de la secţiile de votare, precum şi de la sediile de campanie ale principalilor candidaţi.

Rămâneţi alături de noi, astăzi, pentru a fi la curent, în fiecare clipă, cu tot ceea ce se întâmplă în România şi în Diaspora, la primul tur al alegerilor prezidenţiale.

De asemenea, Jurnalu vă transmite, LIVE, informațiile actualizate AEP cu privire la prezența românilor la urne. Urmărește aici datele actualizate minut de minut

Jurnalu transmite, duminică, rezultatele EXIT-POLL-urilor, de la ora 21:00. Urmărește aici.

Rămâneți pe Jurnalu pentru a afla rezultatele finale oficiale, AICI

Candidaţii la alegerile prezidenţiale 2025 sunt: 

• Poziția nr. 1 – George-Nicolae Simion – Alianța pentru Unirea Românilor

• Poziția nr. 2 – George-Crin-Laurențiu Antonescu – Alianța Electorală „România, Înainte”

• Poziția nr. 3 – Elena-Valerica Lasconi – Uniunea Salvați România

• Poziția nr. 4 – Cristian-Vasile Terheș – Partidul Național Conservator Român

• Poziția nr. 5 – Marcela-Lavinia Șandru – Partidul Umanist Social Liberal

• Poziția nr. 6 – Victor-Viorel Ponta – candidat independent

• Poziția nr. 7 – Sebastian-Constantin Popescu – Partidul Noua Românie

• Poziția nr. 8 – Silviu Predoiu – Partidul Liga Acțiunii Naționale

• Poziția nr. 9 – John-Ion Banu-Muscel – candidat independent

• Poziția nr. 10 – Petru-Daniel Funeriu – candidat independent

• Poziția nr. 11 – Nicușor-Daniel Dan – candidat independent

  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Jurnalu și pe Google News

Exit mobile version